İzmir Büyükşehir Belediyesi, yılın en uzun gecesi 21 Aralık’ta 6,5 kilometrelik koşu düzenledi. En Uzun Gece Koşusu’na katılan İzmirliler, vücutlarına sardıkları ışıklarla renkli görüntüler oluşturdu.

22122025 9029 Min

6 bin 500 metrelik koşuya 2 bin koşucu, 500 bisikletli katıldı. Katılımcılar geceyi aydınlatan koşu öncesinde Saat Kulesi önünde ısındı, start ise 21.12’de Konak Vapur İskelesi önünden verildi. İzmirliler, vücutlarına sardıkları ışıklar, ışıklı şapkalar ve kostümlerle geceyi aydınlattı. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı paralelindeki bisiklet ve yürüyüş yolu üzerinden yapılan etkinlik, İnciraltı Kent Ormanı Engelliler Parkı’nda sona erdi.

6. Uluslararası Bornova Kısa Film Günleri 24-26 Nisan’da
6. Uluslararası Bornova Kısa Film Günleri 24-26 Nisan’da
İçeriği Görüntüle

22122025 9044 6 Min

Koşunun bitiminde ise katılımcılara anı madalyası verildi. Koşucular, İnciraltı Kent Ormanı Engelliler Parkı’nda düzenlenen etkinliklerle eğlendi.