ÇİĞDEM ÖZEN / BEN HABER - Seferihisar Belediyesi'ne yönelik düzenlenen 'rüşvet ve imar yolsuzluğu' soruşturması kapsamında tutuklanan İsmail Yetişkin'in görevinden uzaklaştırılmasının ardından Başkan Vekili seçilen Fuat Gümüş, yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediyeye yönelik düzenlenen operasyon ve tutuklanmaların ardında bozulan iç yönetimin toparlanmasına ilişkin nasıl bir yol izleyeceği sorusuna net ve kararlı bir açıklama yaptı.

Whatsapp Image 2026 07 18 At 13.50.08

"HİYERARŞİYE HERKES UYACAK"

Başkan Vekili Gümüş, parolasının çok açık olduğunu söylerken, "Tabii ki, toparlayacağız. Çalışan kalır, çalışmayan gider. Parolamız bu... Hiyerarşiye herkes uyacak." dedi.

"HERKES İŞİNİ YAPSIN, BEN ÇALIŞANI DA ÇALIŞMAYANI DA GÖRÜRÜM"

Belediyede birim müdürleriyle gerekli diyalogları sağladıklarını, görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Gümüş, "Çalışma arkadaşların tamamıyla görüştüm. Beni hiç kimse sevmek, saymak durumunda değil. Ama makamı saymak durumundalar. Beni sevmeyebilir, hiç umurumda değil. Ama makama saygı duymak durumundalar ve makamın da gereklilikleri neyse söylenenlere uymak durumundalar. Bu kadar basit. Şu anda çalışan arkadaşlarımla ilgili bir önyargım yok. Herkes işini yapsın, ben görürüm." dedi.

F U A T G U M U S S S

"BEN GECE DENETİM YAPARIM, HERKES BUNA KENDİNİ ALIŞTIRSIN"

CHP'li Nalbantoğlu'ndan Çağatay Güç'e sert eleştiriler: Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır!
CHP'li Nalbantoğlu'ndan Çağatay Güç'e sert eleştiriler: Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır!
İçeriği Görüntüle

Saha gezilerinde denetim ve gözlemlerinin süreklilik halinde olacağını söyleyen Gümüş, "Ben gece garaja gidiyorum, çöp istasyonuna da gidiyorum, belediyeye de geliyorum. Bakıyorum, ne yapıyorlar? Herkes buna bir kere kendini alıştırsın. Ben gece gezerim, arabama atlarım, giderim. Belediyeye de giderim, garaja da giderim. Hepsi beni biliyor. Bunları ara ara yapacağım. Dolayısıyla ortak akıl, ortak hareket noktasında beraber olabilirsek iyi bir belediyecilik, en büyük hedefimiz. Bu doğrultuda da bence başarılı oluruz diye düşünüyorum." şeklinde belirtti.