İzmir'de grev önlemleri... Metro, İZDENİZ, İZULAŞ ve tramvaya ek seferler

Güncel 28.05.2025 - 18:00, Güncelleme: 28.05.2025 - 21:15
 

İzmir'de grev önlemleri... Metro, İZDENİZ, İZULAŞ ve tramvaya ek seferler

İzmir'de perşembe günü greve uyanacak! DİSK’in taleplerini büyükşehir bütçesinin karşılayabilecek durumda olmadığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmirlilerin özellikle ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için ek tedbirler aldı.
İzmirliler yarına (Perşembe) grevle uyanacak. DİSK’in taleplerini “Kabul edilemez” olduğunu vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi; grev nedeniyle ESHOT, İZULAŞ ve İZTAŞIT araçlarının sınırlı sayıda hizmet vereceğini açıkladı. OTOPARKLAR DA ÇALIŞMAYACAK Özel aracıyla ulaşım sağlayacak olan İzmirliler de sıkıntı yaşayacak, çünkü İZELMAN'a ait otoparklar çalışmayacak. SEFERLER SIKLAŞTIRILACAK İzmirlilerin özellikle ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için Metro, İZBAN, İZDENİZ ve Tramvay seferlerinin aksamaması için ekstra önlemler alınarak, seferler sıklaştırılacak.  İZULAŞ 29 Mayıs 2025 Perşembe gününden itibaren sefer sayılarımızı maksimum kapasiteye çıkararak düzenli seferlerimizin yanına da ilave seferler koyuyoruz. METRO 29 Mayıs 2025 Perşembe günü metroda saat 06.30'dan itibaren 4 dakikalık, Konak trmvayında ise 06.30-10.00 ile 15.30-20.00 saatleri arasında 5 dakikalık sıklıklar ile seferlerimiz tam kapasite olarak devam edecektir. İZDENİZ 29 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 07.10'dan itibaren düzenli seferlerin yanı sıra iskelelerde oluşan yolcu yoğunluğuna göre ek seferler düzenlenecektir.
İzmir'de perşembe günü greve uyanacak! DİSK’in taleplerini büyükşehir bütçesinin karşılayabilecek durumda olmadığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmirlilerin özellikle ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için ek tedbirler aldı.

İzmirliler yarına (Perşembe) grevle uyanacak. DİSK’in taleplerini “Kabul edilemez” olduğunu vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi; grev nedeniyle ESHOT, İZULAŞ ve İZTAŞIT araçlarının sınırlı sayıda hizmet vereceğini açıkladı.

OTOPARKLAR DA ÇALIŞMAYACAK

Özel aracıyla ulaşım sağlayacak olan İzmirliler de sıkıntı yaşayacak, çünkü İZELMAN'a ait otoparklar çalışmayacak.

SEFERLER SIKLAŞTIRILACAK
İzmirlilerin özellikle ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için Metro, İZBAN, İZDENİZ ve Tramvay seferlerinin aksamaması için ekstra önlemler alınarak, seferler sıklaştırılacak. 

İZULAŞ
29 Mayıs 2025 Perşembe gününden itibaren sefer sayılarımızı maksimum kapasiteye çıkararak düzenli seferlerimizin yanına da ilave seferler koyuyoruz.

METRO
29 Mayıs 2025 Perşembe günü metroda saat 06.30'dan itibaren 4 dakikalık, Konak trmvayında ise 06.30-10.00 ile 15.30-20.00 saatleri arasında 5 dakikalık sıklıklar ile seferlerimiz tam kapasite olarak devam edecektir.

İZDENİZ
29 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 07.10'dan itibaren düzenli seferlerin yanı sıra iskelelerde oluşan yolcu yoğunluğuna göre ek seferler düzenlenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.