AK Partili İnan: Sayın Tugay, gündüz şoförlük mü, belediye başkanlığı mı yapacaksın?
AK Partili İnan: Sayın Tugay, gündüz şoförlük mü, belediye başkanlığı mı yapacaksın?
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın 'Geleneksel Bayramlaşma programı' İl Başkanlığı bahçesinde gerçekleştirildi. AK Partili İnan Büyükşehir'e grev üzerinden yüklenirken, "“İzmir’de kurulan belediyecilik anlayışı şehirciliği çökertecek diyorduk. Şimdi bunu bir bir yaşıyoruz. Sayın başkan gece çöp topladınız, gündüz de belediye başkanlığı mı yapacaksınız, ESHOT şoförlüğü mü yapacaksınız. " dedi.
ÇİĞDEM ÖZEN/BEN HABER- AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın 'Geleneksel Bayramlaşma programı' İl Başkanlığı bahçesinde gerçekleştirildi.
Programa Son Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Hamza Dağ, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya, Yaşar Kırkpınar, MKYK üyeleri Cemal Bekle ve Emre Cemil Ayvalı ve İzmir teşkilatları katıldı.
"SAYIN TUGAY GECE ÇÖP TOPLADIN, GÜNDÜZ ŞOFÖRLÜK MÜ YAPACAKSIN, BELEDİYE BAŞKANLIĞI MI?"
AK Parti Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “İzmir’de kurulan bu CHP’li belediyecilik anlayışı İzmir’de şehirciliği çökertecek diyorduk. Şu an o gün söylediklerimizi bir bir yaşıyoruz. Şimdi ne yapıyorlar? İzmirlilere hiçbir mahçubiyet duymadan, yüzleri kızarmadan ne diyorlar? "Çöpünüzü kendiniz toplayın. Ben belediye başkanı olarak size yardım ederim!"diyorlar. Ulaşım konusunda "kendi şoförlüğünüzü kendiniz yapın" diyorlar. Belediye başkanı temel görevi olan idareciliği yapmazsa iş başa düşer. Dün gece aksayan hizmeti telafi etmek için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın çöp toplamak için sokağa inmesi bir insan olarak takdire şayan... Fakat bir idareci olarak CHP yönetiminin beceriksizliğinin belgesidir. Sayın başkan hatırlatmak isterim! Siz bu şehirde çöp toplamak için değil çöp toplatmak için seçildiniz. Allah aşkınıza gece çöp topladınız, gündüz de belediye otobüsünün direksiyonuna oturup ulaşımı mı sağlayacaksınız?” şeklinde ifade etti.
"İL BAŞKANINIZ DEVRİM MARŞI SÖYLEDİĞİ ARACIYLA İZMİRLİLERİ TAŞISIN"
AK Partili İnan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu da CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile minibüste söylediği devrim marşı üzerinden eleştirdi. İnan, “Önce o mercedes vito ile devrimci marşlar söyleyen il başkanınız o lüks makam arabasıyla ilk önce otobüs duraklarında perişan bekleyen İzmirlileri taşısın. Sonra utanmadan, sıkılmadan İzmirli hemşehrilerimize "kendi şoförlüğünüzü kendiniz yapın" diye çağrıda bulunun. Siz bu kenti yönetmek, şehre hizmet etmek için geldiniz başkan. şimdi ise siz hizmet etmek yerine hizmeti vatandaştan bekliyorsunuz. bu nasıl bir anlayıştır?” dedi.
"İZMİRLİ STK'LAR NEREDE, BİZE SESİNİZ ÇIKIYOR!"
Şehrimizin önde gelen STK’ları da maşallah yine kendilerini sessiz moda aldılar. Biz şehrimizin kalkınması ve güçlenmesi için her türlü adımı atarken sessizdiniz. Başbakanımızın büyük bir emeğiyle körfez geçiş projesi yargıya taşınırken sessizdiniz. Milli firmalarımız boykot edilirken, işte buradan il binamızın dibinde kahraman polislerimize asit mermileri atılırken sessizdiniz. Körfez lağım kokarken, bu şehir koskoca bir yaz boyunca işkence çekerken sessizdiniz. Biz bu sessizliklere alıştık. Peki temsil ettiğiniz bu odalar, dernekler, sanayi kuruluşları allah aşkına izmirlilere ait değil mi? 4 gündür şehirde çöp dağları oluştu, trafik kilit, çalışanlarını eziyet çekiyor, hiç mi şu büyükşehire söyleyeceğiniz laf yok. Hiç mi İzmirliler adına söyleyeceğiniz söz yok, hiç mi bu eziyete tepki gösteremiyorsunuz. Söz konusu biz olunca maşallah her türlü lafı işitiyoruz." şeklinde belirtti.