Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi'nde yaşayan Yasemin Zengin, saat 21.00 sıralarında bakkala gitmek için evden ayrıldı. 16 yaşındaki genç kızı, ilerleyen saatlerde eve dönmeyince yakınları bölgede arama yaptı. Aile, daha sonra polise haber verirken, emniyet güçleri Zengin'i arama çalışması başlattı.
AİLE KIZINI GÖRENLERİN HABER VERMESİNİ İSTEDİ
Sultan Zengin, kızının hayatından endişe ettiğini belirterek bir an önce bulunmasını istedi. Zengin, kızının kaybolduğunda üzerinde pembe tişört ve siyah kot pantolon bulunduğunu, görenlerin polise haber vermesini istedi.
ASILSIZ İHBAR UYARISI
Öte yandan, aile kızını gören ve duyanların haber vermesini isterken, arama çalışmalarının sekteye uğramaması için asılsız ihbar verilmemesi konusunda da uyarıda bulundu.




