AK Partili Saygılı'dan Eskinazi'ye sert yanıt: Sizin işiniz ihracat yapmak

Politika 28.02.2025 - 16:59, Güncelleme: 28.02.2025 - 22:27
 

AK Partili Saygılı'dan Eskinazi'ye sert yanıt: Sizin işiniz ihracat yapmak

Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jack Eskinazi'nin “Don Kişot’ün yeldeğirmenleriyle mücadelesinde dediği gibi, üç dev ile savaşıyoruz; ‘Adaletsizlik, korku ve cehalet’” sözlerine çok sert yanıt verdi. Saygılı, "“1,5 yıldır sesini bile duymadığımız Jak Eskinazi’nin sesini duyduk. Ben AK Parti İl Başkanı olarak korumasız geziyorum, sen devletimizin tahsis ettiği polislerinizle geziyorsunuz. " dedi.
ÇİĞDEM ÖZEN / BEN HABER Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jack Eskinazi, 2024 Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatının Yıldızları Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Don Kişot’ün yeldeğirmenleriyle mücadelesinde dediği gibi, üç dev ile savaşıyoruz; ‘Adaletsizlik, korku ve cehalet’” dedi. EİB Başkanı Jak Eskinazi’nin söylemlerine sert yanıt veren Saygılı, şu açıklamalarda bulundu; “1,5 yıldır sesini bile duymadığımız Jak Eskinazi’nin sesini duyduk. Eskinazi’ye sesleniyorum, Hayır siz adaletsizlik, korku ve cehaletle değil, demokratik siyasetle savaşıyoruz. Bu kafa 28 Şubat’ta tanklara kafa tutan kafadır. Sizin işiniz ihracat yapmaktır. Bir kere bile rekorlar harcanırken hükümeti tebrik ettiniz mi, bir kere bile başarılarımızı alkışladı mı? Türkiye’nin başarılarını konuşmak için hiç bunu kullandınız mı? Korku diyorsunuz, ekmeğini yediğiniz insanlarla yan yana duramayanların yaşadığı korkudur. Ben AK Parti İl Başkanı olarak korumasız geziyorum. Sen ise bu milletin vergileriyle maaşları ödenen polis korumalarıyla geziyorsun. Cahil de korkak da karanlık da sensin. Konuşurken haddinizi bileceksiniz. Konuştuğunuz her kelimeye dikkat edeceksiniz. Devletimizin tahsis ettiği polislerle  gezip millete korkak demeye devam ederseniz cevabımız daha sert olacaktır.” dedi.
Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jack Eskinazi'nin “Don Kişot’ün yeldeğirmenleriyle mücadelesinde dediği gibi, üç dev ile savaşıyoruz; ‘Adaletsizlik, korku ve cehalet’” sözlerine çok sert yanıt verdi. Saygılı, "“1,5 yıldır sesini bile duymadığımız Jak Eskinazi’nin sesini duyduk. Ben AK Parti İl Başkanı olarak korumasız geziyorum, sen devletimizin tahsis ettiği polislerinizle geziyorsunuz. " dedi.

ÇİĞDEM ÖZEN / BEN HABER

Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jack Eskinazi, 2024 Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatının Yıldızları Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Don Kişot’ün yeldeğirmenleriyle mücadelesinde dediği gibi, üç dev ile savaşıyoruz; ‘Adaletsizlik, korku ve cehalet’” dedi.

EİB Başkanı Jak Eskinazi’nin söylemlerine sert yanıt veren Saygılı, şu açıklamalarda bulundu;

“1,5 yıldır sesini bile duymadığımız Jak Eskinazi’nin sesini duyduk. Eskinazi’ye sesleniyorum, Hayır siz adaletsizlik, korku ve cehaletle değil, demokratik siyasetle savaşıyoruz. Bu kafa 28 Şubat’ta tanklara kafa tutan kafadır. Sizin işiniz ihracat yapmaktır. Bir kere bile rekorlar harcanırken hükümeti tebrik ettiniz mi, bir kere bile başarılarımızı alkışladı mı? Türkiye’nin başarılarını konuşmak için hiç bunu kullandınız mı? Korku diyorsunuz, ekmeğini yediğiniz insanlarla yan yana duramayanların yaşadığı korkudur. Ben AK Parti İl Başkanı olarak korumasız geziyorum. Sen ise bu milletin vergileriyle maaşları ödenen polis korumalarıyla geziyorsun. Cahil de korkak da karanlık da sensin. Konuşurken haddinizi bileceksiniz. Konuştuğunuz her kelimeye dikkat edeceksiniz. Devletimizin tahsis ettiği polislerle  gezip millete korkak demeye devam ederseniz cevabımız daha sert olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.