BEN HABER - İzmir'de AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir İl Koordinatörü Zafer Işık, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Şebnem Bursalı, Yaşar Kırkpınar, Mehmet Ali Çelebi, Mahmut Atilla Kaya, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, AK Parti MKYK üyesi Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve partililer katıldı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da dünyanın çok sayıda savaşa sahne olduğunu belirtip, “Bizler birlik beraberlik içinde olursak bu ülke emniyet içerisinde olur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘İlk cepheyi takip edelim, safları sıklaştıralım’ dedi. Bunun ne anlama geldiğini görüyoruz. Bu söz sadece teşkilatlarımızda değil tüm dünyada karşılık bulmaya başlamıştır. 'İlk cepheyi takip altında tutalım' derken teşkilatlara ciddi mesaj veriyor. 'Birbirinizin altını oymayın, birbirinizin aleyhine konuşmayın' diyor. Bu duruşu göstermezsek vebali üzerimize olur. İzmir teşkilatı güçlüyse AK Parti güçlüdür, Türkiye güçlüdür” dedi.
Toplantının devamında AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın faaliyet videosu izletildi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.




