Netflix’te en çok izlenenler belli oldu!

Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. 11-17 Mart 2024 haftasında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Top 10 listesine son hafta dört Türk yapımı damga vurdu.

İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler...

10 - Adalet 2
Ölümcül becerileriyle yargı dağıtan eski DIA ajanı Robert McCall bu kez de bir zamanlar birlikte çalıştığı yakın bir arkadaşının intikamını almak için kolları sıvıyor.

9 - Kod 8: 2. Kısım
Özel güçleri olan insanların baskı gördüğü bir şehirde eski bir suçlu, yolsuz bir polisten korumaya çalıştığı genç için nefret ettiği uyuşturucu baronundan yardım ister.

8- Piranha
Victoria Gölü'nün tabanında bir deprem nedeniyle boşluk oluşunca, etçil pirana sürüleri su yataklarından çıkarak gölü kanlı bir ölüm tuzağına dönüştürür.

7- Dehşet Kapanı
Beş üniversite öğrencisi hafta sonu eğlenmek için gözlerden uzak bir kulübeye gider. Ama burada akılalmaz sonuçlara yol açan, dehşet verici saldırılarla yüz yüze gelirler.

6- Kuru Otlar Üstüne
Ücra bir kasabadaki zorunlu görevinin bitmesine az bir süre kala öğrencisini taciz etmekle suçlanan Samet, düştüğü bu karanlıktan meslektaşı Nuray'a tutunarak çıkmaya çalışır.

5- Tepki
Charlie zihin gücüyle yangın çıkarabilen genç bir kızdır. Ancak karanlık odaklar, büyüdükçe bu gücü de artan genç kızın ve ailesinin peşine düşer.

4- Hep Yek: Düğün
İstanbul'da hapisten firar eden Altan ve Gürkan, İç Anadolu'nun en büyük mafya babasının kızını düğünden kaçırarak yine ortalığı birbirine katar.

3- İrlanda Rüyası
Hayallerindeki erkek ile en yakın arkadaşının evlenmesine günler kala İrlanda'daki kadim kayanın üzerinde gerçek aşkı bulmak için tuttuğu dilek Maddie'nin kaderini değiştirir.

2- Romantik Hırsız
Peşine düştüğü sanat eseri hırsızının eski sevgilisi olduğunu öğrenen bir Interpol ajanı, onu suçüstü yakalamak için bir plan yapar.

1- Damsel
Yakışıklı bir prensle evlenen genç bir kadın, ateş soluyan bir ejderhaya kurban olarak sunulunca kendisini zorlu bir ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.