Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan körfez kirliliği eleştirisi!

İZMİR'de meydana gelen 6.6'lık depremin ardından yıkılan binaların yerine inşa edilen 7 proje alanında tamamlanan 596 konut ve 145 iş yerinin tapuları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle depremzedelere teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan körfez kirliliği eleştirisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki körfez kirliliğini eleştiriken, " İzmir Körfezi'nin kirliliğini görüyorsunuz değil mi? Kimin görevi bu? Belediyenin görevi" dedi.

İzmir'de yapılan pek çok hizmetin altında AK Parti'nin imzası olduğunu ifade eden Erdoğan, "Hiçbir hizmet yapmadan İzmir'e, kendi ideolojik saplantılarının gömleğini giydirmeye çalışanların gerçek yüzlerini artık sizlerin de gördüğüne inanıyorum. Daha kendi hizmet binaları ile ilgili meseleleri çözemeyenlerin İzmir'i 2023'e, 2053'e taşıyacak bir vizyon ortaya koyması mümkün değildir. Depremin ardından buraya geldiklerinde, kendilerinden güvenli evlere sahip olmak için yardım isteyen vatandaşları 'devlet yapsın' diyerek tersleyenlerden İzmir'e hayır gelmez. Felaketin büyümesini seyredenler, bu güzel şehrin geleceğini aydınlatamaz. İzmir Körfezi'nin kirliliğini görüyorsunuz değil mi? Kimin görevi bu? Belediyenin görevi. Türkiye'nin hiçbir yerinde kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırması yapmayan belediyeler bulunmuyor. Asla ayrımcılık yapmadık. Tek kriterimiz; ülkemizin ve insanımızın neye ihtiyacı olduğudur. Bizim ilkemiz insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesidir. Kaygıları üzerinden istismar siyaseti yapanların ne size ne bu ülkeye faydası olmamıştır. Kendileri sürekli gerilimden beslendiği için yalan, yanlış, iftira ve sizleri oyalama yoluna gitmişlerdir. Bay Kemal'in CHP'nin ortaklarına bakın, notunuzu öyle verin. Önünüze koyacağı herhangi bir eseri ve hizmeti olmayanlara yarın karşılarına geldiklerinde hak ettikleri cevabı vermeye hazır mıyız? Bugün İzmir'de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran hangi hizmet varsa altında bizim imzamızı göreceksiniz. İnşallah, İzmir'in diğer tüm sorunlarını da sorumluluklarını yerine getirmeyenlere rağmen birer birer çözeceğiz" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER