Sınırsız ve kesintisiz Internet Televizyonu, Güncel Haberler: Ben TV


Sevilen Oyuncudan Kötü Haber Geldi

Sevilen Oyuncudan Kötü Haber Geldi
“Bizimkiler” dizisinde “Cemil” karakterini canlandıran 71 yaşındaki Uğurtan Sayıner'den gelen haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü.

 

Hayat verdiği "Cemil" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Uğurtan Sayıner, alkol bağımlığından kurtulmak için İzmir’de tedavi altına alındı.
 
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki AMATEM’de tedavi gören usta oyuncunun, 12 Kasım’da hastaneye yattığı ve yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi
 
Sevilen oyuncunun zihinsel yönden bazı sıkıntılarının olduğu ve bazı organlarının da zarar gördüğü belirtilirken, kimseyle görüştürülmediği ifade edildi.
 
UĞURTAN SAYINER KİMDİR?
 
Uğurtan Sayıner, 1944 Samsun doğumlu. 
 
İktisat fakültesi mezunu olan oyuncu, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.
 
Filmografisi:
 
Kabaktanmı Dudaktanmı - 2012
Yağmurdan Sonra - 2010
İki Koca Adam - 2007
Kızarmış Ekmek Demli Çay - 2006
Sevda Tepesi - 2005
Bir Kurşun İkimize Yeter - 2005
Falımda Bir Kız Var - 2004
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
El Kızı - 1989
Biri Ve Diğerleri - 1987
Perihan Abla - 1986
İstanbul 1979 - 1979

Yayın Tarihi : 20.11.2015 : 10:42

Etiketler : uğurtan sayıner    bizimkiler    cemil    amatem    izmir    kötü haber       


Yorumlar

1791




GÜNÜN MANŞETLERİ


VİDEO HABERLER




YAZARLAR



BEN TV ŞİFREMİ UNUTTUM

BEN TV'YE GİRİŞ YAPIN

BEN TV'YE ÜYE OLUN